Gaya Hidup

Harga Jualan Palsu Proton X50 Beredar Di Internet

Ini tidak mungkin harga akhir untuk Proton crossover yang nama kodnya X50 (walaupun nama ini belum disahkan lagi) yang akan dilancarkan tidak lama lagi. Berdasarkan Geely Binyue, ia masih belum diluluskan untuk dijual di pasaran Malaysia.

BHPetrol Merdeka Contest Banner

Risalah ‘poskad’ ini telah dicipta untuk merangsang keterujaan di pasaran Malaysia. Dicipta oleh siapa, kita masih belum tahu.

Kombinasi powertrain ini membolehkan Bin Yue memecut ke 100km / j dalam hanya 7.9s manakala penilaian penggunaan bahanapi  gabungan lebuh raya / bandar  hanya 6.1L setiap 100km. Prestasi kuasa dan penilaian penggunaan bahan api telah menjadikan Bin Yue sebagai standard baru dalam kelasnya.

Sebagai model strategik global, Bin Yue telah menjalani ujian global yang ketat semasa perkembangannya. Enjin 1.5TD itu telah melakukan lebih daripada 12 juta km ujian melalui Asia, Afrika, Eropah dan Amerika Utara. Transmisi 7DCT juga telah melalui lebih dari 6 juta km ujian, yang meliputi semua keadaan kompleks di empat benua.

Proton-Fake-News-2 Proton-Fake-News-3 Proton-Fake-News-4

Keselamatan

Geely Auto telah memberi perhatian khusus kepada teknologi panduan pintar untuk Bin Yue dengan mencapai tahap memandu autonomi L2 dengan bantuan pemandu lanjutan termasuk lingkaran keselamatan 360 ° pintar, meningkatkan bar pada pengalaman memandu pintar untuk SUV padat.

Kawalan Pelayaran Pintar atau Intelligent Cruise Control (ICC) dimungkinkan melalui gabungan radar gelombang mikro dan kamera definisi tinggi. ICC membolehkan Bin Yue selamat bergerak dengan kelajuan yang diingini pemandu, mengikuti kenderaan pada kelajuan sehingga 150km / j, dan juga menukar lorong secara automatik. Bantuan parkir atau automated parking assist (APA) membolehkan Bin Yue pakir selari atau pakir dengan hanya menekan satu butang.

Proton-Fake-News-5

Lingkungan keselamatan pintar 360 ° Bin Yue dimungkinkan oleh teknologi G-Keselamatan Geely Auto terbaharu. Ia merupakan satu gabungan sistem kestabilan elektronik atau electronic stability system (ESC) generasi terbaru, sistem brek kecemasan automatik atau automatic emergency braking (AEB-P) yang unik dengan pengenalan pejalan kaki, sistem pengesanan titik buta atau blind spot detection (BSD), sistem pemantauan tekanan dan suhu tayar atau tire temperature and pressure monitoring system (TPMS) dan sistem pemantauan tekanan, sistem pengimejan HD 360 °, perakam memandu HD, dan ciri keselamatan lain. Set teknologi keselamatan yang canggih telah mewujudkan jaringan keselamatan pintar yang komprehensif di sekitar Bin Yue.

Proton-Fake-News-6 Proton-Fake-News-7 Proton-Fake-News-8

Sambungan

Generasi baru pengguna sentiasa terhubung, sepadan dengan keperluan mereka, Bin Yue datang dengan ciri-ciri sambungan pintar. Bersama-sama dengan generasi terbaru Geely Smart Ecosystem GKUI, penghalang antara pengguna dan Bin Yue serta mudah alih ke Bin Yue telah dikurangkan. Pengguna kini boleh bercakap terus dengan kereta mereka, mengawal semua jenis fungsi. Malah ketika mereka berada jauh dari kenderaan mereka, mereka masih dihubungkan melalui peranti mudah alih mereka yang membolehkan mereka mengawal Bin Yue dari jarak jauh. Perkhidmatan 4G tanpa had dan Wifi dalam kereta memastikan pengguna disambungkan ke seluruh dunia, di mana sahaja mereka berada. Kemas kini masa nyata dan over-the-air memastikan pengguna menerima pengalaman yang sentiasa meningkatkan.

Proton-Fake-News-9

 

 

 

 

 

 

Previous post

Dapatkan Kereta Idaman Anda di Acara BMW Premium Selection 2019

Next post

Aruz Sekarang SUV Paling Popular Di Malaysia

Ross Hadi

Ross Hadi

21 tahun mengacara di radio.
8 tahun bersama Daniel Ferrnandez dalam rancangan Car Tunes di radio.
Kini di sini dan media sosial sejak 2014.

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.