Bisnes

Audi Malaysia Akan Kembali Memasang Keretanya Secara Tempatan

Anda mungkin sudah tahu bahawa buat masa sekarang: Audi Malaysia pada asasnya beroperasi dalam mod stand-by.

Beberapa pejabat-pejabatnya telah di kosongkan, kakitangan berlebihan dan rancangan pengenalan produk BARU kebanyakannya dibatalkan. Ya, masih ada kehadiran peniaga yang sama seperti dahulu, jadi anda masih boleh membeli dan menyewa Audis seperti biasa dan waranti anda masih dihormati.

Tetapi ini sesuatu yang anda mungkin tidak tahu: proses pembida untuk rakan kongsi tempatan Audi Malaysia sudah pun bermula! Kedua-dua butiran yang kami dengar adalah seperti berikut:

1). Mereka mencari strategi pengeluaran tempatan yang serius, yang boleh membantu mereka menyaingi Mercedes-Benz, BMW dan Volvo dalam julat premium tempatan yang dihasilkan.

2) Euromobil tidak dianggap sebagai pasangan yang berpotensi. Kami tidak pasti mengapa ianya begitu, tetapi sumber kami berpendapat bahawa ianya berkemungkinan kerana kekurangan pengeluar tempatan yang boleh menurunkan harga untuk bersaing dengan BMW, Mercedes dan Volvo.

Siapakah yang anda fikir calon yang sesuai untuk mengembalikan Audi ke Malaysia? Atau strategi ini tidak akan berjaya? Buat masa ini, kami berharap rakan kongsi masa depan mereka membaca pendapat kami tentang strategi Audi di Malaysia ini.

 

Previous post

Range Rover Buatan Malaysia Disahkan

Next post

Mercedes-Benz GLE 2019

Ross Hadi

Ross Hadi

14 tahun bikin burger, 21 tahun mengacara, 8 tahun borak kereta dan kini ... berkongsi sama!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>