Hibrid & Elektrik

Porsche Akan Caj EV Anda Dalam Masa 15 Minit Sahaja

Porsche sedang bersedia untuk melancarkan kereta elektriknya yang penuh, sedan Taycan (konsep Mission E) dan oleh itu ia memerlukan kelebihan … suatu perkara tambahan untuk dimilikinya berdiri di atas seperti Mercedes-Benz, Jaguar Land Rover, BMW, Audi dan tidak melupakan … Tesla.

Untuk memberikannya ‘kelebihan’, Porsche telah memutuskan untuk mereka bentuk pengecas uniknya sendiri dan mereka baru saja melancarkan “hentian pit elektrik” yang merupakan persediaan yang boleh menambah jarak 250 batu kepada bateri dalam masa hanya 15 minit.

Selaras dengan pilihan rasa Teutonicnya untuk reka bentuk yang cantik tetapi berfungsi, Porsche membahagikan stesen pengisian. Pelanggan akan berinteraksi dengan tiang kren langsing dan putih dengan kabel dan skrin sentuh 10 inci. Porsche memisahkan stesen pengecasannya ke bahagian modular. Pelanggan hanya perlu berinteraksi dengan tiang seperti kren yang dengan kabel dan skrin sentuh 10 inci.

 

Previous post

Audi 'Horch' Untuk Versi Teratas A8

Next post

Volvo V60 Cross Country Didedahkan

Ross Hadi

Ross Hadi

14 tahun bikin burger, 21 tahun mengacara, 8 tahun borak kereta dan kini ... berkongsi sama!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>