Bisnes

Pengeluaran Facelift Mercedes-Benz C-Class Bermula Di Jerman

Di kilang Mercedes-Benz Bremen Saloon C-Class generasi baru pertama  keluar barisan pengeluaran kilang. Peralihan siri yang sangat bervariasi berlaku semasa kapasiti penuh dan dalam masa satu hari. Dalam pengeluaran yang sangat fleksibel, penyelesaian digital dan bakul berroda digunakan untuk mengawal kepelbagaian. C-Class baharu akan dihasilkan dalam empat kilang di empat benua. Mengikuti kilang utama Bremen, kilang di Tuscaloosa (AS), East London (Afrika Selatan) dan Beijing (China) secara beransur-ansur memulakan pengeluaran model volum tinggi. Pengeluaran global diarahkan melalui kilang di Bremen.

BHP

Pemasangan C-Class baharu menggunakan teknologi pengeluaran digital yang canggih dan penyelesaian Industri 4.0 yang berpandangan ke hadapan. Hal ini memungkinkan untuk mengoptimumkan aliran material, meningkatkan kecekapan dan fleksibiliti serta meningkatkan ergonomik untuk pekerja. Contohnya, bakul-roda yang sudah dipenuhi dihantar ke barisan pengeluaran oleh sistem pengangkutan tanpa pemandu dan dokumentasi kertas digantikan oleh peranti mudah alih seperti tablet, Mini-PC dan PDA Pintar sesuai dengan konsep “kilang tanpa kertas”.

 

Previous post

Toyota Dan Isuzu Setuju Mansuhkan Ikatan Permodalan

Next post

MPSJ Akan Saman Jika Motosikal Dipakir Luar Dari Tempat Letak Motosikal Yang Disediakan

Ross Hadi

Ross Hadi

14 tahun bikin burger, 21 tahun mengacara, 8 tahun borak kereta dan kini ... berkongsi sama!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>