Cerita Auto

Suzuki Lancar Edisi Terhad Swift RR2

Suzuki Malaysia Automobile secara rasmi melancarkan edisi terhad SUZUKI Swift RR2, berikutan pelancaran  facelift terbaru menyeronokkan compact hatch paling laris, SUZUKI Swift.

Limited Edition SUZUKI Swift RR2 (Side_Back view)

Terkenal sedunia kerana prestasi dinamiknya di jalan raya dan pengendalian berkemampuan, kereta kompak B-segmen yang telah disegarkan boleh didapati dalam empat varian – GA, GL, GLX dan kini RR2 edisi terhad.

Limited Edition SUZUKI Swift RR2_Side view with Sporty Side Decal

Keempat-empat model berenjin petrol 1.4 liter dengan keluaran maksimum 95PS (70kW) / 6,000rpm dan menawarkan kebolehan memusing hanya 5.2m minimum, menjadikannya city compact yang sempurna. Pemandu juga boleh berharapkan pelbagai ciri-ciri Swift standard seperti kapasiti tangki bahan api besar  dengan 42L.Limited Edition SUZUKI Swift RR2_Front view with Sporty Front Decal

Edisi terhad RR2 berharga RM69,888 bagi Semenanjung Malaysia dan RM72,524 di Sabah dan Sarawak.

Limited Edition SUZUKI Swift RR2_Back view

New SUZUKI Swift GA boleh didapati daripada RM58,227.10 bagi Semenanjung Malaysia. Semua harga runcit adalah On The Road (OTR) termasuk GST, tetapi tidak termasuk insurans.

Limited Edition SUZUKI Swift RR2_16-inch Gun-Metallic Alloy Wheel

 

Limited Edition SUZUKI Swift RR2_New Premium Body Kit with Wheel Arch Extension Limited Edition SUZUKI Swift RR2_Back view (Close-up)

 

Jadi tunggu apa lagi untuk bersenang? Untuk berita lanjut dan maklumat terkini mengenai Suzuki Malaysia Automobile, layari www.suzuki.net.my, cari media sosial hashtag # SwiftFUN365 ikuti Facebook Page SUZUKI Malaysia (Suzuki Malaysia), atau ikuti  Twitter (suzukimalaysia) dan Instagram (SuzukiMalaysia).

 

Previous post

Di Belakang Tabir Adegan aksi Mission Impossible 5

Next post

Porsche Kini Turbo Sepenuhnya Dengan 911 Carrera dan Carrera S

Ross Hadi

Ross Hadi

21 tahun mengacara di radio.
8 tahun bersama Daniel Ferrnandez dalam rancangan Car Tunes di radio.
Kini di sini dan media sosial sejak 2014.

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *