Psst!

Sedikit Tentang Model Yang Akan Datang McLaren

McLaren baharu akan dilancarkan dua minggu lagi di talian menjelang debut awamnya di Pesta Goodwood of Speed 2018 di UK. Ini dia imej kedua yang telah didedahkan: sepasang tip ekzosnya. Ini berikutan gambaran minggu lepas iaitu gambar belakangnnya yang dramatik.

Kereta yang akan dipandu menaiki Goodwood Hill Climb yang terkenal buat kali pertama pada hari Khamis 12 Julai akan menjadi model kelima yang akan diumumkan di bawah pelan perniagaan TrackLow McLaren. Ia akan mendapat penambahan kuasa, berat yang dikurangkan, aerodinamik yang dioptimumkan dan penglibatan pemandu yang dipertingkatkan. Ia juga akan menyampaikan dinamik fokus-trek. Dan seperti McLaren Senna, model terbaru yang didedahkan oleh syarikat yang berpangkalan di Woking ini, ia akan terhad untuk beberapa orang sahaja.

BHP-Harmony-in-Performance_DSF_Banner-Malay_650x85_201606101

Penantian untuk mengetahui lebih lanjut tidak lama: imej kereta ini akan dikeluarkan secara dalam talian – bersama-sama dengan namanya – pada pukul 13:00 BST pada 28 Jun nanti.

 

Previous post

Bantuan Jalanan Weststar Maxus Sepanjang Hari Raya

Next post

Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2018

Ross Hadi

Ross Hadi

14 tahun bikin burger, 21 tahun mengacara, 8 tahun borak kereta dan kini ... berkongsi sama!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>