Bisnes

Kemerosotan Ekonomi? Mercedes Peroleh Suku 1 Terbaik Dengan 3,335 Pembeli

Mereka berkata … ‘ahli ekonomi dan -bank-bank’, ianya adalah suku pertama yang perlahan untuk peruncitan Malaysia tetapi kita baru sahaja melihat kenaikan jualan Mercedes-Benz di Malaysia kepada 3,335 kenderaan yang dijual kepada pelanggan dan ini adalah satu lagi pertumbuhan 13% yang mengagumkan daripada jualan suku pertama tahun 2017.

Mungkinkah kenaikan harga pasaran saham untuk meningkatkan tabung pemilihan atau pembekal bendera pilihan raya, atau dari kontraktor pilihan raya yang bertanggungjawab memasang bendera atau dari ‘ceramah’ dan pembekal perhimpunan?

BHP-Harmony-in-Performance_DSF_Banner-Malay_650x85_201606101

Kenyataan adalah pada angka-angka ini dan Mercedes-Benz di Malaysia kukuh untuk mengekalkan kedudukannya di segmen kereta premium … .. jualan mereka sangat baik sehingga mereka mengalahkan jenama kereta Jepun yang popular dalam jualan suku pertama ini .

Previous post

Tonton Episod 6 Majalah 9:11 Sini

Next post

5 Sebab Kenapa Malaysia Perlu Pikap Mercedes X-Class

Ross Hadi

Ross Hadi

14 tahun bikin burger, 21 tahun mengacara, 8 tahun borak kereta dan kini ... berkongsi sama!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>