Berita Auto

7 Ciri-Ciri E-Class Coupe Yang Anda Perlu Tahu

  • Hot dan Cool – E-Class Coupe menunjukkan pembangunan bahasa reka bentuk Mercedes-Benz puristic dengan, garis-garis permukaan yang menyerlahkan.

  • The Coupé adalah jauh lebih panjang, lebih luas dan lebih tinggi daripada sebelumnya, dimana semua ini meningkatkan kelapangan dan keselesaan di belakang.

BHP-Harmony-in-Performance_DSF_Banner-Malay_650x85_201606101

  • Coupé mempunyai lebih ruang lutut di belakang, memastikan keselesaan jarak jauh untuk empat penghuni di empat kerusi  beroperasi sepenuhnya dengan reka bentuk khusus Coupé.

  • Highlight baharu mewujudkan suasana yang berkualiti tinggi dan mewah di dalam. Ia termasuk lubang udara dengan paparan turbin baru, dan warna dalaman baru “yacht blue”  dan “titian merah”.
  • Lampu belakang mempunyai kesan cahaya alu baru dan rupa kristal inovatif.

  • Sistem pintar washer / wiper  MAGIC VISION CONTROL mencapai kesan pembersihan optimum tanpa visi terkaburkan terlebih air, dan heater sepenuhnya.

  • Di samping itu, Coupé E-Class menampilkan semua inovasi pintar daripada E-Class Saloon. Ini termasuk Widescreen Cockpit, sentuh kawalan pada roda stereng, integrasi telefon pintar menyeluruh, pakej lanjutan Driving Assistance, Parking Pilot kawalan jauh, komunikasi Car-to-X, penggantungan AIR BODY CONTROL dan lampu depan MULTIBEAM LED.

Previous post

Moran dan Kusiri Juara Siri TCR Asia di Sepang

Next post

Proton Saga MT / CVT Baharu Dengan Harga Mampu Milik

Ross Hadi

Ross Hadi

21 tahun mengacara di radio.
8 tahun bersama Daniel Ferrnandez dalam rancangan Car Tunes di radio.
Kini di sini dan media sosial sejak 2014.

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *