Uncategorized

Nissan Menaik Taraf Outlet Rawang Kepada Pusat 3S

Daripada pusat jualan sederhana kepada Pusat 3S hari ini, komitmen Nissan terhadap penambahbaikan adalah jelas.

Edaran Tan Chong Motor (ETCM) pengedar tunggal Jenama Nissan di Malaysia sentiasa berusaha untuk sentiasa mempermanis pengalaman pelanggan mereka dan sekali lagi mengambil langkah ke arah yang betul untuk mencapai matlamat ini dengan menambah Pusat 3S baharu di bawah kendalian mereka.

ETCM baru sahaja mengumumkan bahawa mereka telah menambahbaik cawangan mereka di Rawang, Selangor, yang dahulunya hanya sebuah cawangan jualan kecil dan membesarkannya untuk menjadikannya Pusat 3S mini yang lengkap untuk menawarkan lebih banyak perkhidmatan dan kepuasan kepada pelanggan mereka di satu tempat. .

Pusat 3S pada asasnya bermaksud pusat ” “sales, service dan spare parts/jualan, servis dan alat ganti” dan kini menjadi pemandangan yang semakin biasa apabila semakin banyak syarikat kereta tutut berhasrat untuk meningkatkan pengalaman perkhidmatan pelanggan mereka.

Basically, Pusat 3S ialah tempat semua-dalam-satu untuk pelanggan melakukan hampir semua perkara yang perlu mereka lakukan kepada kenderaan mereka dan dengan itu menawarkan lebih kemudahan kerana ia boleh dilakukan di satu tempat.

Bagi Pusat 3S baharu Nissan di Rawang, kawasan lantai telah diperbesarkan, dipertingkatkan berdasarkan konsep runcit global terbaru Nissan, NRC-NEXT dan dengan bangganya memaparkan logo baharu Nissan. ETCM juga mengumumkan bahawa mereka akan membuka pengedar baharu di tiga lokasi baharu, Taiping , Kluang dan Sibu.

Reka bentuk dalaman juga telah bertambah baik kerana susun atur perabot baharu telah digabungkan menggunakan susun atur yang lebih moden. Pelanggan juga akan dapat melihat semua model Nissan termasuk ‘Hero’ semasa yang akan dipamerkan dengan jelas. Kereta hero semasa ialah Nissan Serena S-HYBRID serba baharu yang dilancarkan baru-baru ini.

Selain itu, akan ada wakil jualan yang mesra sedia untuk menjawab apa-apa soalan pengunjung pada setiap masa. Pusat 3S ini juga dilengkapi dengan ruang istirahat pelanggan yang selesa dengan hidangan ringan untuk dinikmati pelanggan dengan bilik persendirian untuk pelanggan berbincang tentang pandu uji dan sebarang topik lain yang mungkin mereka ada dengan perunding.

Sebagai Pusat 3S, cawangan Rawang juga mempunyai pusat servis di tapak yang serba lengkap dan pelanggan boleh mendapatkan sokongan selepas jualan dan Alat Ganti Tulen Nissan oleh juruteknik mahir.

Lokasi dan waktu operasi:

Alamat No7-G, 9-G & 7-1, Jalan Bandar Baru Rawang 16, Pusat Bandar Baru Rawang, 48000 Rawang. 
 Operasi  Jualan
Isnin – Jumaat : 8.30pg – 7ptg
Sabtu: 8.30pg – 6ptg
Ahad: 10pg – 5ptg 


Servis
Isnin – Sabtu: 8.30pg – 6ptg
Ahad/Cuti Umum: Tutup 

Jadual di bawah juga menunjukkan lokasi dan waktu operasi tiga Pusat 3S baharu Nissan yang disebutkan di atas.

PeniagaLofty World Sdn Bhd
AlamatNo. 1&3, Susur Simpang, Jalan Simpang,  34000 Taiping, Perak
 Waktu Niaga Jualan
Isnin – Sabtu: 9pg – 6ptg
Ahad/Cuti Umum: 11pg – 4ptg 
Servis
Isnin – Sabtu: 9pg – 6ptg
Ahad/Cuti Umum: Tutup
PeniagaDa Kim Auto Sdn Bhd
AlamatNo. 16&17, Jalan Intan 2/1, Taman Intan, 86000 Kluang, Johor
Waktu Niaga  Jualan
Isnin – Jumaat: 8.30pg – 6ptg
Sabtu/Ahad/Cuti Umum: 10pg – 4ptg 
PeniagaNgu Brothers Motor Service Sdn Bhd
AlamatLot 1187, Jalan Salim, 96009 Sibu, Sarawak
Waktu Niaga Jualan
Isnin – Sabtu: 8pg – 5ptg
Ahad/Cuti Umum: 8pg – 12tgh

Previous post

Adakah Membeli Kereta "Sambung Bayar" Menyalahi Undang-undang?

Next post

Baidu Apollo RT6 Semua-Elektrik Didedahkan Di China

Ross Hadi

Ross Hadi

21 tahun mengacara di radio.
8 tahun bersama Daniel Ferrnandez dalam rancangan Car Tunes di radio.
Kini di sini dan media sosial sejak 2014.

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.