Gaya Hidup

Cuti-Cuti Diving Dalam Negara Yang Hebat Dengan Gaya Hebat

Anda suka diving? Memandangkan kita tidak lagi 100% bebas untuk bercuti diluar negara dan kita digalakan bercuti dalam negara, peminat menyelam Malaysia bernasib baik kereta negara kita memang tersohor dengan tempat diving kita sendiri.

Jika anda sudah pun menyelam di kesemua tempat-tempat diving Malaysia kami pasti anda sekarang rindukanya kerana sudah lama tidak kesana dan belum lagi menyelam dengan alat menyelam terbaharu yang Bell & Ross perkenalkan tahun ini.

Khusus buat penyelam, Bell & Ross telah mengembangkan alat mereka yang sangat sesuai untuk penerokaan bawah laut. Ia mampu membantu penyelam dengan berkesan di perairan terdalam dan paling gelap.

Tahun ini, Bell & Ross mempersembahkan dua jam tangan menyelam baharu.

KOLEKSI PENYELAM: Disesuaikan Untuk Ekstrim

(1) BR 03-92 DIVER BLUE BRONZE

Terhad hanya kepada 999 utas

Dengan tambahan baharu untuk Koleksi Penyelam ini, Bell & Ross mengejar cita-citanya dengan membangkitkan akar sejarah penerokaan bawah laut. Anggukan kepada asal-usul pengembaraan ini. Sarung dan bezelnya dibuat dari gangsa, bahan yang sangat terkait dengan sejarah menyelam, yang digunakan pada masa silam bersama helmet laut dalam dan pembinaan tentera laut. Simbol ini dapat dilihat pada besi belakang, yang mempunyai ukiran penyelam tahun 1940-an.

Harga RM18,500.

(2) BR 03-92 DIVER FULL LUM

Juga terhad kepada hanya 999 utas

Bermain dengan kontras terbalik, Bell & Ross menyesuaikan konsep Lum dengan koleksi selamnya dan membalikkan prinsip tradisional keterbacaan siang dan malam. Kebolehlihatan yang optimum adalah kunci semasa menyelam dan mungkin menyelamatkan nyawa. Ia juga merupakan falsafah utama Bell & Ross dan salah satu prinsip panduannya. Kerana itu, BR 03-92 DIVER FULL LUM memenuhi syarat penting ini. Untuk menjadikannya jam tangan menyelam yang sangat mudah dibaca. Untuk jam tangan baharu ini, jenama telah menggunakan warna cahaya yang berbeza dengan menggunakan Superluminova® C3 dan Superluminova® C5. Sekiranya menyelam pada waktu malam atau ketika menyelam kedasar laut jurang, nuansa halus berubah menjadi ledakan cahaya. Dail bercahaya menerangi seperti pukulan cahaya.

Harga RM19,900.

Previous post

Beginilah Perubahan Undang-Undang Memandu Mabuk Di Malaysia

Next post

Subaru Impreza 22B STi Untuk Dijual di UK

Ross Hadi

Ross Hadi

21 tahun mengacara di radio. 8 tahun bersama Daniel Ferrnandez dalam rancangan Car Tunes di radio. Kini di sini dan media sosial sejak 2014.

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *