Cerita Auto

Subaru Forester e-Boxer Semua Baharu Di Pratonton

Beberapa anggota media serantau telah di perkenalkan kepada Forester e-Boxer semua baharu hari ini.

BHP-Infiniti-Thematic_Web-Banner_DSF_ENG_650x85_FA

Satu hari sebelum Singapore Motorshow 2019 kami diberi peluang bermesra dengan varian hibrid SUV popular Subaru ini.

4 SUV bersaiz sederhana minyak petrol mempunyai mekanisme dwi-proprietari, yang terdiri daripada pek bateri ion lithium yang mengaktifkan kelajuan yang lebih rendah untuk memulihara bahan bakar, dan enjin petrol yang menembusi kelajuan yang lebih tinggi.

1

Ruang juga tidak dikompromi oleh drivetrain hijau Forester e-Boxer ini. Model hibrid ini, seperti Forester Baru, menunggang Platform Global Subaru, yang telah direka dari awal untuk menampung hibrid konvensional, hibrid, plug-in hibrid dan elektrik.

1

Ini menyebabkan perbezaan yang boleh diabaikan seperti ketinggian lantai kargo antara versi hibrid dan petrol – membolehkan Forester e-Boxer menawarkan lebih daripada 500L ruang kargo.

9

Selain dari pameran All-New Forester e-Boxer buat kali pertama di Singapura Motorshow 2019 pengunjung juga dapat menyaksikan paparan dan aktiviti menarik yang terdapat di tapak pameran Subaru.

6

Pelancaran kereta-kereta baharu, pertunjukan aksi kereta mendebarkan serta hadiah-hadiah menarik adalah beberapa aktiviti yang jenama itu telah sediakan untuk pengunjung mereka.

3

 

Previous post

SDAC Adakan Promosi Istimewa Sempena Musim Perayaan

Next post

Mercedes-Benz CLA Generasi Kedua Diperkenalkan

Ross Hadi

Ross Hadi

14 tahun bikin burger, 21 tahun mengacara, 8 tahun borak kereta dan kini ... berkongsi sama!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>