Motosikal

Shell Malaysia Tuan Rumah Meet & Greet Peminat Dengan Jorge Lorenzo

Shell Malaysia semalam menganjurkan satu sesi rider bertemu dan menyambut para peminat motorsport dan menyambut Juara Dunia Motosikal Grand Prix (MotoGP) tiga kali, Jorge Lorenzo di Kuala Lumpur.

Peminat dapat bertemu dan berinteraksi dengannya semasa sesi ini.

Shell Malaysia MotoGP 2018 berlangsung hujung minggu ini dari 2 – 4 November di Litar Antarabangsa Sepang dan ada banyak aktiviti yang menyeronokkan untuk seluruh keluarga.

If you haven’t already purchased your tickets, the Shell Hillstand tickets are still available at selected Shell stations and also during the race weekend. Sekiranya anda belum membeli tiket anda, tiket Shell Hillstand masih boleh didapati di stesen Shell yang terpilih hari ini dan juga esuk.

Shell Hillstand menawarkan, salah satu pemandangan terbaik trek perlumbaan, pelbagai makanan dan minuman, dan aktiviti mesra keluarga untuk semua.

Previous post

Apa Kata Beberapa Rakyat Malaysia Tentang Subsidi Petrol Bajet 2019

Next post

Rancangan Untuk Kereta Autonomi Red Flag Motors & Baidu

Ross Hadi

Ross Hadi

14 tahun bikin burger, 21 tahun mengacara, 8 tahun borak kereta dan kini ... berkongsi sama!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>