Uncategorized

Bunyi Kelajuan Kia Di Dalam Stinger

Berikutan pelancaran media global yang berjaya, Kia beralih kepada HARMAN untuk membantu melancarkan keseronokan untuk Stinger GT Sport Sedan yang baru dikuasai oleh Harman Kardon. Sekarang secara rasminya di Malaysia dalam 2 variasi, Kia Stinger dilengkapi dengan sistem bunyi terbaik dalam segmen kelas, terbaik.

Untuk audiophile yang di dalam kita semua, sistem Suara Surround Sound Harman / Kardon® QuantumLogic ™  720-watt di dalam Kia Stinger menghidupkan pembatuan menjadi muzik dengan kualiti audio yang canggih menerusi 15 pembesar suara.

Dibina khas untuk kabin anggun, sistem audio Harman / Kardon® mencuit citarasa semua deria. Pembesar suara ini mempunyai garis-garis yang bersih dan kemasan metalik moden untuk audio unggul yang kelihatan sebaik bunyinya. Teknologi peningkatan bunyi Clari-Fi ™ berfungsi secara real time untuk memulihkan butiran audio yang hilang dalam muzik digital. Hasilnya adalah muzik yang dramatik jelas di setiap peringkat.

 

Previous post

Model 2019 Mitsubishi Triton

Next post

Lotus Cars Akan Mendapat Pelaburan USD1.9B Dari Geely

Ross Hadi

Ross Hadi

14 tahun bikin burger, 21 tahun mengacara, 8 tahun borak kereta dan kini ... berkongsi sama!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>