Gaya Hidup

Swipe, Pam dan Menang RM5,000 Setiap Hari Dengan Shell & Bonuslink

‘Menang RM5,000 Hari-Hari’ kini telah bermula di Shell Malaysia, pertandingan yang bertujuan untuk memberi ganjaran kepada pelanggan yang menyokong mereka. Dari 8 Oktober 2017 hingga 7 Januari 2018, promosi bersama Shell dan BonusLink dimana satu pelanggan setiap hari menerima wang tunai RM5,000 dengan hanya mengisi minyak di stesen-stesen Shell Shell di seluruh negara dan menggunakan Kad BonusLink mereka.

Untuk mengambil bahagian, pelanggan hanya perlu meleret Kad BonusLink yang berdaftar dan mengepam sekurang-kurangnya RM30 daripada mana-mana petrol atau diesel di stesen-stesen runcit Shell di seluruh negara untuk satu penyertaan. BonusLink akan memilih satu pemenang sehari untuk menerima wang tunai RM5,000.

BHP-Harmony-in-Performance_DSF_Banner-Malay_650x85_201606101

Di samping itu, pemenang pertandingan juga akan diberikan 50,000 BonusLink Points tambahan jika mereka meleret  Rakan BonusLink yang lain dalam bulan yang sama. Senarai Rakan BonusLink boleh didapati di www.bonuslink.com.my.

Untuk senarai pemenang harian dan maklumat lanjut mengenai peraduan ini, layari www.shell.com.my/LebihEkstra

 

Previous post

Nikmati tawaran istimewa kenderaan pra-milik Infiniti

Next post

Peugeot L750 R HYbrid sertai Gran Turismo Sport

Ross Hadi

Ross Hadi

21 tahun mengacara di radio. 8 tahun bersama Daniel Ferrnandez dalam rancangan Car Tunes di radio. Kini di sini dan media sosial sejak 2014.

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *