Gaya Hidup

Mitsubishi Motors Malaysia (MMM) Melantik Leona Chin Sebagai Brand Ambassador

Mitsubishi Motors Malaysia (MMM), pengedar rasmi kenderaan Mitsubishi Motors di Malaysia hari ini mengumumkan pelantikan Leona Chin, Malaysia Motorsports Athlete sebagai duta jenamanya.

Di samping Triton, MMM juga akan menekankan SUV Mitsubishi Motors yaitu Outlander dan ASX Compact. Kedua-duanya dipasang secara tempatan di Malaysia dan menawarkan ciri-ciri premium dan keselamatan yang cemerlang.

BHP-Harmony-in-Performance_DSF_Banner-Malay_650x85_201606101

Sebagai seorang wanita dalam profesi yang dikuasai lelaki, Chin telah membuktikan dirinya dan memecahkan banyak stereotaip dengan menakluki industri sukan motorsport. Chin, insan yang bersemangat dengan senyuman yang manis dan personaliti bergelembung menjadi lebih terlibat dalam Mitsubishi Motors selepas video prank “Sales Girl Drifts Customers in Pickup Truck”  yang viral dengan lebih daripada 7.3 juta tontonan di YouTube.

Sebagai duta jenama Mitsubishi Motors, Chin akan muncul dalam beberapa kempen termasuk semua jenis media, pameran bergerak dan media sosial. Dia bersedia untuk hadir di pameran Outlander di Mid Valley Megamall, dari 27 September hingga 1 Oktober dari jam 10.00 pagi hingga 10.00 malam.

Jika anda ingin membuat pesanan  anda untuk Outlander yang dipasang tempatan, sila ke pautan ini:

 

http://mitsubishi-motors.com.my/mitsubishi-outlander-2017/

 

Anda juga boleh tonton Pandu Uji Media Kota Kinabalu Triton baharu di sini:

Previous post

Kenapa Saya Perlu Servis Enjin Saya?

Next post

Subaru XV Kini Bernilai RM109,968 Dengan Kit Aero PERCUMA

Ross Hadi

Ross Hadi

14 tahun bikin burger, 21 tahun mengacara, 8 tahun borak kereta dan kini ... berkongsi sama!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *