Gaya Hidup

Subaru WRX STI Mencatat Masa Kurang-7 Minit Di Litar Nurburgring

Masa pusingan 6: 57.5 adalah yang paling cepat untuk sedan, ini dicatat oleh Subaru WRX STI Type RA NBR Special. Ia menetapkan rekod pusingan baru untuk sedan empat pintu di trek perlumbaan 12.8 batu Nürburgring Nordschleife yang terkenal , mencapai masa 6: 57.5. Video akan dibebaskan sebentar lagi. Masa dicapai dengan menggunakan peralatan masa Nurburgring dan secara rasmi disahkan oleh pegawai trek.

BHP-Harmony-in-Performance_DSF_Banner-Malay_650x85_201606101

WRX STI Type RA NBR Special direka bentuk untuk menunjukkan keupayaan sedan Subaru dan pemanduan semua roda. Kereta serang trak kali ini telah mencatat rekod lap di Isle of Man TT, pendakian bukit Goodwood Speed Speed (di mana ia juga ke-3 terpantas secara keseluruhan) dan kini telah menakluki pusingan 12.8 batu (20.6 kilometer) sekitar Nurburgring Nordschleife dalam masa kurang dari tujuh minit. Mencapai masa selama enam minit dan 57.5 saat, kereta serang-trek ini yang dibina oleh Prodrive dilengkapi dengan enjin Boxer 2.0-liter dan Subaru Symmetrical All-Wheel Drive.

Previous post

Ferrari Akan Datang Ke Pusat Bandar KL

Next post

Audi Lancarkan Penarikan Balik Sehingga 850,000 Kereta Dieselnya

Ross Hadi

Ross Hadi

21 tahun mengacara di radio. 8 tahun bersama Daniel Ferrnandez dalam rancangan Car Tunes di radio. Kini di sini dan media sosial sejak 2014.

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *