Cerita Auto

My Auto Fest Menjanjikan Tawaran Kereta Terbaik Musim Perayaan Yang Akan Datang

Pembeli kereta yang mencari diskaun dan tawaran menarik model-model terbaru akan pasti seronok apabila My Auto Fest 2016 membuat kemunculan sulung pada hujung minggu ketiga bulan Mei ini. Ianya akan diadakan di Mines International Exhibition and Convention Centre (MIECC) pada Mei 20-22, acara ini dianjurkan oleh Persatuan Automotif Malaysia (MAA).

Pihak penganjur menyasarkan untuk mempunyai 20 jenama kereta dengan lebih daripada 100 model kereta yang akan disediakan untuk tontonan, pandu uji dan jualan dalam tempoh 3 hari My Auto Fest.

Beberapa aktiviti akan disediakan untuk pengunjung pameran dan keluarga mereka. Ini termasuk pemacu ujian, cabutan bertuah, gerai gaya hidup, trak makanan dan kiosk F & B, dan permainan kanak-kanak dan aktiviti.

Masuk ke Fest Auto adalah percuma. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi 03 7843 9947 (MAA) atau 012 265 4502 (Ms Jaswir).

 

 

Previous post

Perodua Kini Lebih Bernilai

Next post

Kita Telah Melihat 9 Generasi Civic. Kini Tiba Yang Ke 10

Ross Hadi

Ross Hadi

14 tahun bikin burger, 21 tahun mengacara, 8 tahun borak kereta dan kini ... berkongsi sama!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>