Cerita Auto

Audi A4 dan Audi R8 Bawa Pulang Hadiah-Hadiah Golden Steering Wheel

Audi A4 Sedan  dan Audi R8 baru telah memenangi Golden Steering 2015. Pemilihan tersebut dilakukan oleh pembaca majalah Auto Bild dan akhbar Bild am Sonntag bersama-sama dengan panel pakar antarabangsa. Hadiah, antara penghormatan yang paling didambakan dalam industri automotif, telah disampaikan malam ini di Ibu Pejabat Axel Springer di Berlin.

Audi A4_Venedig30

Audi A4 Sedan baru mengalahkan pesaing dalam kategori kereta midsize. Dalam kategori kereta sport, Audi R8 baru memenangi lebih pembaca dan juga ahli juri. Kejayaan Audi dilengkapi dengan tempat kedua  Audi S7 baru dalam kategori mewah. Dengan sejumlah 25 anugerah, jenama Audi mendahului statistik dalam sejarah 40-tahun Roda Emas. Pada tahun 2015 sebanyak 38 kereta yang baru diperkenalkan telah dimasukkan dalam persaingan untuk anugerah Golden Steering Wheel. Anugerah tambahan telah dibentangkan dalam kategori-kategori subcompact, padat, midsize SUV dan kereta keluarga.

 

Previous post

SUV Jualan Terbaik Di Malaysia

Next post

Polestar Bahagian Volvo Lihat Pertumbuhan Keuntungan Pada 2016

Ross Hadi

Ross Hadi

21 tahun mengacara di radio. 8 tahun bersama Daniel Ferrnandez dalam rancangan Car Tunes di radio. Kini di sini dan media sosial sejak 2014.

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *