Cerita Auto

Porsche Cayman Sekarang Beredisi Hitam

Porsche kini menawarkan Cayman Black Edition.  Siri khas semua-dalam-hitam sebelum ini terdiri daripada Boxster dan 911 Carrera dengan pandu roda belakang dan pandu all-wheel drive sebagai kedua-dua coupé dan cabriolet, dibezakan dengan tambahan peralatan standard . Gabungan cat hitam dan kulit dalaman separa hitam menekankan keanggunan abadi dan sporty sukan kereta. Peralatan standard model Black Edition termasuk Porsche Communication Management  (PCM) dengan modul pandu arah, cermin anti-dazzle automatik,  sen-sor hujan, kawalan pelayaran, pembantu letak kenderaan  di hadapan dan belakang dan stering sport.

Cayman Black Edition berdasarkan kepada  mid-engine coupé dengan rata 2.7 liter dan 275 hp (202 kW).  roda Carrera klasik 20-inci, lampu bi-xenon dengan PDLS (Porsche Dynamic Sistem Light) dan trimg tingkap sebelah dalam alu-minium yang menarik. Untuk keselesaan peribadi yang dipertingkatkan, pemandu dan penumpang boleh mendapatkan dua zon kawalan cuaca dan tempat duduk yang dipanaskan. Cayman Black Edition datang dengan sistem audio berkualiti tinggSound Package Plus.

Di Jerman, jualan Cayman Black Edition akan bermula pada 2 Oktober. Harga termasuk VAT dan peralatan khusus negara adalah € 59.596.

Previous post

Boschlah Yang Membekalkan Perisian Diesel Kumpulan VW Pada Tahun 2007

Next post

Mazda Roadster RS Khas Untuk Jepun

Ross Hadi

Ross Hadi

21 tahun mengacara di radio.
8 tahun bersama Daniel Ferrnandez dalam rancangan Car Tunes di radio.
Kini di sini dan media sosial sejak 2014.

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *