Cerita Auto

Apabila Pemandu Bukan Pemilik … Inilah Akibatnya

BMW M5 baharu ini mungkin menjadi sedan prestasi tinggi yang paling menarik dan emosional dari model rangkaian yang pernah dikeluarkan oleh BMW M. Walau bagaimanapun, anda masih perlu memandunya setakat pengalaman memandu anda.

BHP-Harmony-in-Performance_DSF_Banner-Malay_650x85_201606101

Generasi keenam mesin hebat ini yang baru-baru tiba di Malaysia dengan harga kurang  RM943,000 lengkap dengan sistem M xDrive, yang teknologi pemacu semua rodanya membolehkan kecekapan sedan bisnes yang boleh dialami dengan lebih mendalam, sudah tentu, di tangan yang betul.  Selain daripada prestasi yang dipertingkatkan, BMW M5 baru juga mempunyai kepraktisan harian yang lebih baik dan penampilan yang hebat. Ini merupakan satu lagi langkah evolusi dalam setiap aspek mengenai konsep kenderaan yang sangat berjaya yang mula muncul pada tahun 1984 dengan pelancaran BMW M5 asli.

Oleh itu, berjaga-jaga untuk iklan BMW M5 yang sudah terpakai sedikit, tercalar sedikit dan terpandu sedikit yang dijual beberapa bulan akan datang nanti.

 

Previous post

Porsche's 918 Spyder 2015 Kena Recall

Next post

Kempen Amal Raya Shell Bantuan Kanak-kanak Kurang Upaya Diteruskan

Ross Hadi

Ross Hadi

14 tahun bikin burger, 21 tahun mengacara, 8 tahun borak kereta dan kini ... berkongsi sama!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>