Gaya Hidup

Nombor Plat Siri ‘UU’ Kini Dibuka Untuk Jualan

Siri plat nombor baharu yang dikenali sebagai ‘UU’ telah dilancarkan oleh Golf Gemilang, sebuah program yang bertujuan untuk meningkatkan potensi dan penglibatan Malaysia dalam golf yang kompetitif menerusi program pembangunan golf jangka panjang.

BHP-Harmony-in-Performance_DSF_Banner-Malay_650x85_201606101

Golf Gemilang telah menetapkan rangka kerja yang akan mengoptimumkan prestasi pemain golf menerusi pendidikan, latihan, persaingan dan pemulihan yang wajar. Rangka kerja ini akan membantu pemain muda dalam mencapai potensi penuh mereka sebagai pemain golf.

Perolehan dari penjualan siri plat ‘UU’ akan ke arah menyokong rangka kerja. Ini akan memberikan pemain golf muda dari seluruh negara peluang untuk merealisasikan impian mereka menjadi pemain golf profesional.

Siri piring ‘UU’ akan sedia untuk dibeli melalui proses pembidaan yang berakhir pada 2 April 2018.

Pembeli yang berminat boleh menuju ke kios Golf Gemilang di Jabatan Pengangkutan Jalanraya (JPJ) Kuala Lumpur untuk mengambil borang pembidaan atau layari www.bid-uu.com untuk membuat tawaran mereka.

 

Previous post

Perodua Myvi Terima 60,000 Tempahan Sejak Dilancarkan

Next post

Bagaimana Anda Boleh Miliki Supercar Mewah TANPA-CUKAI Di Mana Sahaja Di Malaysia?

Ross Hadi

Ross Hadi

14 tahun bikin burger, 21 tahun mengacara, 8 tahun borak kereta dan kini ... berkongsi sama!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>