Bisnes

Bosch Buka Kilang Pintar Pertama di Thailand

Pasaran automotif Thailand sedang berkembang pesat: pada 2016, hampir dua juta kereta dihasilkan di sana, jauh lebih banyak daripada di U.K atau Itali.

Ini adalah tindak balas Bosch terhadap peningkatan permintaan ini. Berikutan fasa pembinaan satu setengah tahun, syarikat itu membuka sebuah loji baru untuk teknologi suntikan di Hemaraj, 130 kilometer di timur ibu kota Thailand di Bangkok.

Ia adalah kilang pintar pertama di Thailand, dan loji Penyelesaian Mobiliti Bosch kedua di sana. Sebelum majlis perasmian, Peter Tyroller, ahli lembaga pengurusan Bosch yang bertanggungjawab untuk Asia Pasifik, berkata: “Penyetempatan adalah keutamaan di Bosch.

Kilang baharu itu akan membolehkan kami memberi respons kepada pengeluaran kereta yang semakin meningkat di Thailand dan untuk memberi khidmat kepada pelanggan antarabangsa dan juga tempatan. “Pembekal teknologi dan perkhidmatan memberi tumpuan besar kepada pembuatan bersambung di kilang baru.

BHP-Harmony-in-Performance_DSF_Banner-Malay_650x85_201606101

Previous post

Adakah Anda Akan Beli Polestar?

Next post

Mazda Merayakan Akhir Tahun Dengan Karnival Jualan Perayaan!

Ross Hadi

Ross Hadi

14 tahun bikin burger, 21 tahun mengacara, 8 tahun borak kereta dan kini ... berkongsi sama!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>